Lär känna Dilan Badikanli

  • Rojhat Telo
  • /
  • 6 december 2021

Personal på Bygglovsverket

Lär känna Dilan Badikanli

Min resa på Bygglovsverket började år 2020 som projektledare. Idag är jag operativ chef och affärsområdeschef för vår B2C-avdelning.

 

Beskriv korta drag vad du gör i din roll

Som operativ chef är min uppgift att stötta, leda och motivera mina medarbetare till att utvecklas och nå sin fulla potential, men även att se till att vi som grupp arbetar i samma riktning och når våra gemensamma mål. Utöver detta arbetar jag med att utveckla och ansvara för vår verksamhet och produktion i form av strategier, genomför företagets affärsplan samt har ansvar för stöttning i HR-avdelningen. Det bästa och mest utvecklande med min roll är att jag arbetar med människor och strategier för att hela tiden lösa och effektivisera olika situationer och utmaningar.

 

Att känna att kunna göra skillnad på jobbet är något som många strävar efter, hur gör du?

– Det är definitivt en viktig del för mig. När jag och mitt team får vara med och bidra positivt till andra människors liv oavsett om det är en privatperson eller företag, när någon man möter berättar att vi skött ett ärende på ett föredömligt sätt eller när jag ser mina medarbetare utvecklas och utmanar sig själva.

 

Vad är det bästa med att jobba på Bygglovsverket?

– Bygglovsverket är en organisation som ständigt utvecklas och är väldigt spännande och givande att få vara med på den resan. Något jag tar med mig varje dag till jobbet är "Bygglovsverket är en arbetsgivare som ser en, vill man utvecklas så kan man"! 

 

Min egen resa är ett bevis på det!Författare

Rojhat Telo

Att söka bygglov kan vara tufft. Våra experter hjälper dig igenom hela processen. Tillsammans tar vi dig hela vägen från idé till beviljat bygglov!

Hjälp med ditt bygglov?

Klicka på länken här nedan så hjälper vi dig direkt

Ring nu! 020-10 50 44
Sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIN
Behöver du hjälp med ditt bygglov?

Att söka bygglov kan vara tufft. Bygglovsverkets experter hjälper dig igenom hela processen. Tillsammans tar vi dig hela vägen från idé till beviljat bygglov!