Börja med ditt
bygglov på rätt sätt.

Innan bygglovsverket: Bygglov känns spretigt, saker hamnar mellan stolarna, försöker förstå vart projektet står och människor är stressade.

Efter bygglovsverket: Allt är organiserat hos en byrå, du har full koll på saker, framstegen är tydliga och en känsla av lugn kommer in.

Du får färdiga bygglovsritningar, konstruktionsritningar & hjälp med hela din ansökan.

Varför ska du välja Bygglovsverket?

Bygglovsverket bygger inte sig självt. Vi har ett dedikerat team som är besatta av att utveckla dem snabbaste, enklast och mest prisvärda lösningarna för dig som vill få hjälp med ditt bygglov. Team Bygglovsverket har många knäppa och mångsidiga kombinationer av människor med sina egna egenskaper och intressen utanför arbetet - och det är just därför du ska välja oss. Mångfald, kreativitet och hög arbetsmoral är det som speglar oss. Börja med ditt bygglov på rätt sätt - Bygglovsverket.se

Bygglov ansökan

Vi gör alla dina bygglovsritningar & konstruktionsritninga. Vi skickar dessutom in alla dina bygglovshandlingar till din kommun och löser ditt beviljade bygglov helt kostnadsfritt åt dig, så du slipper.

Vi är specialister med total erfarenhet på över 50 år och ett brett kontaktnät inom bygg och andra konsulttjänster för ditt byggprojekt.

För att bli bäst på något, ska man fokusera på en sak. Vi fokuserar på att bli bäst inom bygglov för dig som är privatperson.