Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket Konstruktionsritningar Ikon Bygglovsverket

Behöver du
konstruktionsritningar?

Vi hjälper dig med alla dina bygglovshandlingar

Bygglovsritningar Bygglov

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi hjälper dig oavsett kommun!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi gör hela jobbet åt dig, så att du slipper!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Dina ritningar görs fackmannamässigt för din bygglovsansökan.

(bygglovsritningar, konstruktionsritningar,
energiberäkningar, kontrollplan m.m.)

Pris för konstruktionsritningar

Konstruktionsritningar till bäst pris

Att få med samtliga bygglovshandlingar som bygglovet kräver, framför allt bygglovsritningarna, kan bli lika krävande som tidsödslande. Med oss på Bolagsverket slipper du ifrån allt detta. Vi utför konstruktionsritningar där allt tas med, från dimensioner och materialkvalitet till husets utformning, och det till bäst pris. Du får därför en konstruktionsritning som garanterat kommer att resultera i ett så effektivt bygge som möjligt.

Snabba bygglovsansökningar

Ge ditt bygge rätt förutsättningar med en konstruktionsritning från oss på Bygglovsverket. Vi gör så att din bygglovsansökan blir lika snabb som effektiv, och du kan även känna dig trygg när du vänder dig till oss; vi innehar ansvarsförsäkringar, F-skatt samt är UC kreditvärdiga. Vi på Bolagsverket finns till för dig!

Bygglovsverket
Konstruktionsritningar
  • Detaljritningar (Väggar, tak & grund)
  • Konstruktionsberäkningar
  • Dimensionering
  • Övriga konstruktionshandlingar
Komplett Bygglov Konstruktionsritning

När man ansöker om ett bygglov är det en rad bygglovshandlingar som ska med, och till det hör en konstruktionsritning. En konstruktionsritning, även kallad K-ritning eller byggritning, visar in i detalj hur byggnaden är uppbyggd eller ska byggas. Detta gäller både helt nya hus såväl som tillbyggnader som ska uppföras. Oavsett vart i Sverige som du ska begära om bygglov står våra specialister redo att hjälpa dig.

Vi ordnar kompletta bygglovshandlingar

Att söka bygglov kan vara tufft. Bygglovsverkets experter hjälper dig igenom hela processen. Tillsammans tar vi dig hela vägen från idé till beviljat bygglov!

Hur går det till?
Kom igång med ditt bygglov idag!
Personlig service
Bygglovsritningar av bygglovsspecialister
Vi gör hela jobbet åt dig

Vad är konstruktionsritningar?

Ett byggnadsverks bärande konstruktion ska beskrivas i ett särskilt dokument som kallas konstruktionsdokumentation. Syftet med konstruktionsdokumentationen är att den ska ge byggherrar, förvaltare och byggnadsnämnden en övergripande bild av byggnadsverkets statiska verkningssätt, lastförutsättningar och andra fakta som behövs i förvaltningsskedet. Delar av konstruktionsdokumentationen kan med fördel tas fram för att användas redan vid det tekniska samrådet.

Bygglovsansökan Konstruktionsritningar

Innehållet i en konstruktionsdokumentation

I konstruktionsdokumentationen ska byggherren redovisa förutsättningarna för byggnadsverkets dimensionering och utförande. Den bärande konstruktionens verkningssätt ska beskrivas, till exempel antaganden om frihetsgrader hos knutpunkter och andra anslutningar. I beskrivningen av konstruktionens verkningssätt ingår hur lasterna förs ned till grunden. Andra viktiga förutsättningar för dimensionering och utförande är val av klimatklasser, säkerhetsklasser, laster, lastkombinationer, geotekniska klasser och utförandeklasser.

Varför ska du välja Bygglovsverket?

Bygglovsverket bygger inte sig självt. Vi har ett dedikerat team som är besatta av att utveckla dem snabbaste, enklast och mest prisvärda lösningarna för dig som vill få hjälp med ditt bygglov. Team Bygglovsverket har många knäppa och mångsidiga kombinationer av människor med sina egna egenskaper och intressen utanför arbetet - och det är just därför du ska välja oss. Mångfald, kreativitet och hög arbetsmoral är det som speglar oss. Börja med ditt bygglov på rätt sätt - Bygglovsverket.se

Bygglov ansökan Konstruktionsritningar

Vi gör alla dina bygglovsritningar & konstruktionsritninga. Vi skickar dessutom in alla dina bygglovshandlingar till din kommun och löser ditt beviljade bygglov helt kostnadsfritt åt dig, så du slipper.

Vi är specialister med total erfarenhet på över 50 år och ett brett kontaktnät inom bygg och andra konsulttjänster för ditt byggprojekt.

För att bli bäst på något, ska man fokusera på en sak. Vi fokuserar på att bli bäst inom bygglov för dig som är privatperson.

Kontakta oss så hjälper vi dig
Bygglovsverket
Telefontider:

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Endast mail

020-10 50 44
E-postadress:
info@bygglovsverket.se