Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket Kontrollansvarig Ikon Bygglovsverket

Söker du en kontrollansvarig för bygglov?

Vi hjälper dig med en certifierad kontrollansvarig - bäst pris direkt!

Bygglovsritningar Bygglov

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi hjälper dig oavsett kommun!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi gör hela jobbet åt dig, så att du slipper!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Dina ritningar görs fackmannamässigt för din bygglovsansökan.

(bygglovsritningar, konstruktionsritningar,
energiberäkningar, kontrollplan m.m.)

Pris för certifierad kontrollansvarig

Kontrollansvarig till marknadens bästa pris

När du så vill ordnar vi med den kontrollansvarige till marknadens bästa pris. Oavsett om ditt bygglov omfattar ett nytt bostadshus eller om tillbyggnad på en redan existerande ser vi till att ta fram en pålitlig och kostnadseffektiv kontrollansvarig för ditt bygge. Kostnaden är det bästa i Stockholm och resultatet det rätta. Du kan därmed känna dig trygg med att din bygglovsansökan omfattar alla nödvändiga delar för att den ska godkännas.

Snabb bygglovsansökan

Med ett brett kontaktnät och med specialister med lång erfarenhet tar vi hand om allt som rör din bygglovsansökan. Du slipper göra jobbet själv samtidigt som din ansökan blir snabbt och enkelt avklarad, oavsett om du vänder dig till oss i egenskap av byggherre eller som privatperson. Vi finns här för dig.

Bygglovsverket
Bygglov
  • Vi hjälper dig oavsett kommun!
  • Kostnadsfritt platsbesök (endast Stockholm)
  • Bygglovsritningar till Sveriges bästa priser!
  • Alltid fastpris på dina bygglovsritningar.
  • Vi gör dina konstruktionsritningar & konstruktionsberäkningar!
  • När dina bygglovsritningar är färdiga, skickar vi in din ansökan kostnadsfritt!
Komplett Bygglov Kontrollansvarig

För varje bygge som kräver ett bygglov i Sverige ska en kontrollansvarig finnas till hands. Den kontrollansvarige, även kallad KA eller certifierad kontrollansvarig, ska assistera byggherren och se till att samtliga kontroller utförs enligt kraven i bygglagstiftningen. När man ansöker om ett bygglov ska den kontrollansvarige tas med. Det är här som vi på Bygglovsverket kommer in i bilden.

Vi ordnar kompletta bygglovshandlingar

Att söka bygglov kan vara tufft. Bygglovsverkets experter hjälper dig igenom hela processen. Tillsammans tar vi dig hela vägen från idé till beviljat bygglov!

Hur går det till?
Kom igång med ditt bygglov idag!
Personlig service
Bygglovsritningar av bygglovsspecialister
Vi gör hela jobbet åt dig

När behöver man en kontrollansvarig?

Du som ska bygga, riva eller utföra markarbeten kan behöva en kontrollansvarig, KA, för ditt projekt. Du behöver oftast inte en kontrollansvarig om du bara ska göra små ändringar av till exempel ett en- och tvåbostadshus. När du utför en åtgärd som varken kräver lov eller anmälan krävs aldrig en kontrollansvarig.

Den kontrollansvarige du anlitar måste vara certifierad. Kravet finns i EU:s tjänstedirektiv och innebär att bara personer som är certifierade får göra det en kontrollansvarig ska göra.

Den kontrollansvarige ska medverka till att ditt projekt uppfyller kraven i bygglagstiftningen. Den kontrollansvarige ska bland annat hjälpa dig att ta fram ett förslag till kontrollplan. Den kontrollansvarige ska också se till att kontrollplanen följs, vara med vid det tekniska samrådet, besiktningar och andra kontroller samt skriva ett utlåtande som ska vara underlag för byggnadsnämndens slutbesked.

Bygglovsansökan Kontrollansvarig Certifierad

Varför ska du välja Bygglovsverket?

Bygglovsverket bygger inte sig självt. Vi har ett dedikerat team som är besatta av att utveckla dem snabbaste, enklast och mest prisvärda lösningarna för dig som vill få hjälp med ditt bygglov. Team Bygglovsverket har många knäppa och mångsidiga kombinationer av människor med sina egna egenskaper och intressen utanför arbetet - och det är just därför du ska välja oss. Mångfald, kreativitet och hög arbetsmoral är det som speglar oss. Börja med ditt bygglov på rätt sätt - Bygglovsverket.se

Bygglov ansökan Kontrollansvarig

Vi gör alla dina bygglovsritningar & konstruktionsritninga. Vi skickar dessutom in alla dina bygglovshandlingar till din kommun och löser ditt beviljade bygglov helt kostnadsfritt åt dig, så du slipper.

Vi är specialister med total erfarenhet på över 50 år och ett brett kontaktnät inom bygg och andra konsulttjänster för ditt byggprojekt.

För att bli bäst på något, ska man fokusera på en sak. Vi fokuserar på att bli bäst inom bygglov för dig som är privatperson.

Kontakta oss så hjälper vi dig
Bygglovsverket
Telefontider:

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Endast mail

020-10 50 44
E-postadress:
info@bygglovsverket.se