Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket Bygglov Ikon Bygglovsverket

Dags att ansöka
om ditt bygglov?

Vi hjälper dig genom hela processen

Bygglovsritningar Bygglov

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi hjälper dig oavsett kommun!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Vi gör hela jobbet åt dig, så att du slipper!

Bygglov Ansökan Ikon Bygglovsverket Dina ritningar görs fackmannamässigt för din bygglovsansökan.

(bygglovsritningar, konstruktionsritningar,
energiberäkningar, kontrollplan m.m.)

Pris för bygglov

Snabb bygglovsansökning i hela landet

Våra specialister har lång erfarenhet av att genomföra bygglovsansökningar, oavsett vilka bygglovsritningar som just din kommun kräver; fasadritningar, sektionsritningar, planritningar, vi utför alla typer av ritningar och alltid till fast pris. Med ett starkt fokus på att bli bäst inom bygglov ser vi till att allt blir korrekt omskött samtidigt som du spar tid. Du slipper göra jobbet själv medan du kan känna dig trygg; vi innehar ansvarsförsäkringar, F-skatt och vi är UC kreditvärdiga.

Brett kontaktnät – stark kundfokus

Vi på Bolagsverket finns till för dig för att du ska kunna göra om eller göra nytt på dina villkor. Med ett brett kontaktnät och en stark kundfokus ser vi till att göra hela jobbet åt dig till bäst pris i hela landet. Från ett bygglov för en altan till ett helt nytt hus på tomten, oavsett vad du har i åtanke är vi på Bolagsverket det självklara valet.

Bygglovsverket
Byggslovsritningar
  • Ändringar av bef. .dwg/.rvt filer
  • 1 kvm - 25 kvm
  • 26 kvm - 70 kvm
  • 71 kvm - 150 kvm
  • 150+ kvm

Komplett Bygglov

När du har bestämt dig för att bygga om, bygga till eller bygga nytt är det som bekant viktigt att ansöka om bygglov. Bygglovet ger dig tillstånd att utföra bygglovet på den tilltänkta tomten. Att ansöka till bygglov kan bli rätt tidskrävande vad gäller ansökningsprocessen då både rätt handlingar ska med samtidigt som ansökan måste vara korrekt utförd. Med Bygglovsverket kommer du ifrån allt detta lika bekvämt som effektivt.

Vi ordnar kompletta bygglovshandlingar

Att söka bygglov kan vara tufft. Bygglovsverkets experter hjälper dig igenom hela processen. Tillsammans tar vi dig hela vägen från idé till beviljat bygglov!

Hur går det till?
Kom igång med ditt bygglov idag!
Personlig service
Bygglovsritningar av bygglovsspecialister
Vi gör hela jobbet åt dig

När behöver man ett bygglov?

Du behöver oftast bygglov om du vill bygga en ny byggnad, bygga till eller göra vissa andra ändringar. Du kan även behöva bygglov för att sätta upp ett plank eller en mur, eller anordna ett upplag på din tomt. Ibland måste du göra en anmälan även om du inte behöver bygglov. För att få reda på om det du vill bygga kräver bygglov eller anmälan kontakta din kommun.

Bygglovsansökan Arkitekt

Nybyggnad och tillbyggnad kräver oftast bygglov

Att bygga en ny byggnad eller göra en tillbyggnad kräver oftast bygglov. En tillbyggnad är när du ökar en byggnads volym åt något håll, antingen uppåt, nedåt eller åt sidan. Även byggnader utan väggar, till exempel större skärmtak eller carportar, kräver bygglov. Även vissa saker som du kanske inte tänker på som byggnader räknas som byggnader. Exempel på det är husbåtar, husvagnar och serveringsvagnar som står uppställda på samma plats under lång tid.

Att flytta en byggnad till en annan plats räknas som rivning på den ursprungliga platsen och nybyggnad på den nya platsen. Det kräver därför både rivningslov och bygglov.

Varför ska du välja Bygglovsverket?

Bygglovsverket bygger inte sig självt. Vi har ett dedikerat team som är besatta av att utveckla dem snabbaste, enklast och mest prisvärda lösningarna för dig som vill få hjälp med ditt bygglov. Team Bygglovsverket har många knäppa och mångsidiga kombinationer av människor med sina egna egenskaper och intressen utanför arbetet - och det är just därför du ska välja oss. Mångfald, kreativitet och hög arbetsmoral är det som speglar oss. Börja med ditt bygglov på rätt sätt - Bygglovsverket.se

Bygglov ansökan

Vi gör alla dina bygglovsritningar & konstruktionsritninga. Vi skickar dessutom in alla dina bygglovshandlingar till din kommun och löser ditt beviljade bygglov helt kostnadsfritt åt dig, så du slipper.

Vi är specialister med total erfarenhet på över 50 år och ett brett kontaktnät inom bygg och andra konsulttjänster för ditt byggprojekt.

För att bli bäst på något, ska man fokusera på en sak. Vi fokuserar på att bli bäst inom bygglov för dig som är privatperson.

Kontakta oss så hjälper vi dig
Bygglovsverket
Telefontider:

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Endast mail

020-10 50 44
E-postadress:
info@bygglovsverket.se